ASSESSMENTS

Met een assessment krijg je een scherp beeld van de capaciteiten en doorgroeimogelijkheden van een persoon. Talenten en aandachts- of ontwikkelpunten worden overzichtelijk in kaart gebracht. Een gedegen rapportage kan de basis vormen voor selectie, promotie of verdere ontwikkeling.

 

PERSOONLIJKE BENADERING

Typerend aan mijn insteek is mijn oprechte interesse in de mens. Ik kijk verder dan gedragsniveau. ‘Wat geeft iemand energie en waar komt iemand écht goed tot zijn recht?’ zijn vragen die in dit kader centraal staan.

Deze persoonlijke benadering combineer ik met een gedegen kennis van zowel de zakelijke markt als de (rijks)overheid. Daardoor weet ik wat belangrijk is in organisaties en in diverse functies. Aan een assessment gaat een zorgvuldige intake vooraf. Samen bepalen we op welke vragen het assessment antwoord moet geven.

LOEPER PROJECTTEAM

Bij grotere projecten wordt er een projectteam geformeerd. Binnen dit professionele team werken alleen assessmentpsychologen met werkervaring binnen gerenommeerde bureaus als Ebbinge & Company, Berenschot en Leeuwendaal. Bij een project is Inez Loeper eindverantwoordelijk en aanspreekpunt. Vanzelfsprekend kunnen alle teamleden worden voorgesteld. Het projectteam kenmerkt zich in zorg voor kwaliteit en goede, persoonlijke begeleiding. De assessments vinden plaats op kantoor in Den Haag of desgewenst, op locatie. Graag vertellen wij je meer over onze assessments en stellen wij het team van psychologen aan je voor. 

BEKIJK HIER HET AANBOD VAN ASSESSMENTS