AANBOD VERSCHILLENDE ASSESSMENTS

Met verschillende assessments kun je de mensen binnen het bedrijf een persoonlijk traject bieden. Vooraf bespreken we de hulpvraag en maken we het assessment op maat voor de werknemer.

 

SELECTIEASSESSMENT

Dit assessment biedt een helder overzicht van iemands kwaliteiten in relatie tot een nieuwe functie. Het geeft antwoord op de vraag in hoeverre er een goede match is tussen de persoon en hetgeen de organisatie vraagt. Zo kan zowel de medewerker zelf als de organisatie bepalen of het wijs is om de overstap te maken.

 

POTENTIEELASSESSMENT

Een potentieelassessment laat zien of ambities realistisch zijn. Het geeft aan of de loopbaandoelen haalbaar zijn en wat er nodig is om naar een functie toe te groeien. Zo krijg je helder overzicht van waar iemand nu staat en welke ontwikkeling er nodig is om een functie met succes op te pakken.

 

ONTWIKKELASSESSMENT

Wat je aandacht geeft groeit. Met een ontwikkelassessment bepalen we gebieden die aandacht verdienen. Het geeft een helder beeld van kwaliteiten die versterkt kunnen worden en mogelijkheden om minder sterke punten te ontwikkelen.

 

HET RESULTAAT

Na het afronden van het assessment volgt een rapport met daarin de resultaten overzichtelijk gepresenteerd. Dit rapport bespreken we met de kandidaat én de opdrachtgever voor het assessment. Desgewenst volgt er op het assessment een actiegesprek. Dit mondt uit in een overzichtelijk en concreet plan waarmee de ontwikkeling direct in gang wordt gezet.

IK WIL MEER WETEN OVER ASSESSMENTS