TEAMBUILDING

De individuele talenten van teamleden worden zichtbaar. Maar, belangrijker nog; door kwaliteiten met elkaar te verbinden ontstaat er meer. Mensen durven op elkaar te bouwen en de onderlinge samenwerking wordt versterkt.

 

Teambuilding op maat

De individuele talenten van teamleden worden zichtbaar. Maar, belangrijker nog; door kwaliteiten met elkaar te verbinden ontstaat er meer. Mensen durven op elkaar te bouwen en de onderlinge samenwerking wordt versterkt. In een intakegesprek bepalen we waar de accenten in de teambuilding komen te liggen. Zo kan het uitwisselen van feedback of het maken van verankerde afspraken onderdeel zijn van de teambuilding. Natuurlijk is het belangrijk dat het een positieve dag wordt waarin iedereen zich op zijn gemak voelt. Samen kijken we hoe we dat voor elkaar krijgen en welke locatie passend is.

 

Ook is het mogelijk om in de teambuilding de rolverdeling te (her)ijken. In een inspirerende sessie belichten we de opdracht of taakdoelstelling van het team. En bepalen we wie welke verantwoordelijkheid neemt in het realiseren van resultaat. Doordat we daarbij aansluiten op eenieders kwaliteit, krijgt elk teamlid de verantwoordelijkheid die goed bij hem of haar past.

NEEM CONTACT OP VOOR TEAMBUILDING BINNEN UW BEDRIJF