HET 'DERTIGERS DILEMMA'

Zo rond de dertig word je vaak geconfronteerd met belangrijke levensvragen. Misschien heb je het ogenschijnlijk prima voor elkaar. Maar knaagt er toch iets. Of je wordt geconfronteerd met keuzestress. Wat is een goede carrière stap, wat maakt mij gelukkig en wil ik samenwonen of juist niet? Onderzoek wijst uit dat ongeveer driekwart van de hoger opgeleiden tussen de 25 en 38 jaar last heeft van het zogenaamde ‘dertigers dilemma’.

 

Er is veel over te lezen maar daaruit volgt nog niet wat jou echt zou helpen. Met persoonlijke begeleiding ga je terug naar jouw kern en krijg je meer gevoel bij wie je nu écht bent. Je komt weer in contact te staan met wat jou typeert, je dromen en je eigenheid. Zelfkennis maakt het makkelijker om koers te vinden op je werk en in je loopbaan. Ik help je jouw dilemma’s te doorbreken door je prikkelende vragen te stellen. Of door samen te onderzoeken wat jij nodig hebt om verder te komen.

 

Wat betekent de begeleiding?

Een traject bestaat uit ongeveer zes sessies van anderhalf uur. Om jou te ondersteunen voeren we gesprekken en maak ik gebruik van zingevende opdrachten en bijvoorbeeld persoonlijkheidsvragenlijsten. Het draait erom dat jij inzicht krijgt in jouw talenten en valkuilen. Wil je dat op locatie in de omgeving van Den Haag of een fijne wandeling op het strand van Scheveningen maken? Het kan allemaal! Daardoor krijg je niet alleen antwoord op de vragen die je nú hebt, maar weet je ook hoe je in de toekomst bij jezelf kunt blijven.

Met een (wandel)coach of psycholoog je dertigers dilemma oplossen

Heb jij ook last van twijfelen, piekeren en keuzestress? Neem dan contact met me op. Dan bekijken we wat ik met mijn coaching voor je kan betekenen.

 

NEEM CONTACT MET MIJ OP