INDIVIDUELE COACHING OF THERAPIE IN DEN HAAG / SCHEVENINGEN

‘Wat wil jij bereiken, wanneer is het traject naar jouw idee zinvol of geslaagd?’ zijn vragen die in de eerste sessie van een coaching of therapie centraal staan. Het kan zijn dat dit nou juist vragen zijn die je lastig vindt. Dan help ik je om hier meer zicht op te krijgen zodat jij weet wat jij wilt en waar precies je behoefte ligt.

 

Met passende coaching of therapie kun je als persoon groeien en je ontwikkelen. In mijn rol als psycholoog ben ik erop gericht om mensen in dit proces te ondersteunen. Mijn stijl is betrokken, persoonlijk maar waar nodig ook prikkelend.

 

In het traject gaan we in op zowel jouw gedrag als op de vraag wat jou als persoon typeert. Dit vergroot naar mijn idee de effectiviteit. Wat merk je hier in de praktijk van? Dat het net een slag dieper gaat. En het effect niet alleen op korte termijn merkbaar is. Maar dat je ook weet hoe je ervoor kunt zorgen dat je ontwikkeling zich doorzet, zodat je over bijvoorbeeld een jaar of twee nog steeds goed in je vel zit.

 

Wandelcoach aan zee op het strand van Scheveningen

Coaching of therapie vindt plaats in mijn kantoor in Den Haag, op het werk of op een locatie naar keuze. Als wandelcoach loop ik vaak vanuit mijn kantoor naar zee om te wandelen op het strand van Scheveningen.

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvend intakegesprek