OVER INEZ LOEPER

Wat mij enthousiast maakt? Dat is als ik mensen kan helpen om te worden wie zij echt zijn: "Ken jezelf en vaar op je eigenheid in je leven, je relatie en je werk". Deze zin klinkt filosofisch maar ik merk in mijn werk dat dit uitgangspunt een grote praktische waarde heeft. Het biedt je immers de kans om meer uit de talenten te halen die je al in huis hebt. En voor organisaties zorgt het ervoor dat energie en menselijk kapitaal goed benut én uitgebouwd worden.

 

Mijn universitaire studie geeft mij als psycholoog de achtergrond om een goede analyse te maken van mensen, relaties en organisaties. In de loop der jaren heb ik een aantal kopstudies gevolgd die meer zijn toegespitst op het begeleiden van mensen, als individu of in hun relatie. Of die te maken hebben met meer organisatiekundige vraagstukken. Voor de kenner; denk hierbij aan een opleiding NLP (neuro linguïstisch programmeren), EFT (emotional focust therapie) of SIOO (sturen van verandering in organisaties).

 

Als psycholoog, trainer en adviseur heb ik meer dan tien jaar gewerkt bij organisatieadviesbureaus als Leeuwendaal en Ebbinge. Door deze tijd maar ook vanuit mijn huidige werk heb ik een uitgebreide kennis van zowel de zakelijke markt als de (rijks)overheid. En kan ik goed in kan schatten wat organisaties en mensen nodig hebben om het beste uit zichzelf te halen.

 

Misschien nog wel belangrijker dan mijn ervaring is dat ik goed in staat ben om aansluiting te vinden bij de identiteit van mensen en organisaties. Het inspireert mij om te zien wat er gebeurt als waarden en gedrag in elkaars verlengde liggen. Of strategie, processen en gedrag goed in lijn zijn met elkaar. Dan zie je zowel een stijging in het werkplezier bij mensen maar ook een verbetering van de tastbare prestaties.

NEEM CONTACT MET MIJ OP