LOOPBAANCOACH IN DEN HAAG / SCHEVENINGEN

Hoe vind jij een functie die goed aansluit bij je kwaliteiten en je motivatie? Dit lijkt een simpele vraag. Maar misschien is deze voor jou lastig te beantwoorden en loop je een beetje vast. Dat kan zijn omdat jij niet goed weet wat je wilt, wie je bent of wat je kwaliteiten zijn. Of dat je dat wél weet maar het je niet lukt om een passende baan te vinden.

 

In een intakegesprek verkennen we waar jouw precieze behoefte ligt. Waar ben je naar op zoek en op welke vragen heb je wél antwoord? Op basis daarvan stel ik een traject ‘op maat’ voor je samen. Wanneer dit nodig is help ik je om te ontdekken wat je drijfveren zijn, waar je écht enthousiast van wordt. Of zetten we assessment-onderdelen in zodat jij kunt bepalen waar jouw talenten liggen.

 

Kenmerkend aan mijn aanpak is dat ik je niet alleen help om op korte termijn een baan te vinden die aansluit bij wie jij bent. Maar dat ik je ook leer om in de toekomst zelf en effectief koers te bepalen. Door goed in contact te komen met wat voor jou belangrijk is, krijg je als het ware het roer in handen om proactief sturing te geven aan je loopbaan.