LOOPBAANCOACH IN DEN HAAG / SCHEVENINGEN

Ben je op zoek naar loopbaanbegeleiding bij een loopbaancoach in Den Haag? Dan ben je bij Inez Loeper op de goede plek. Hoe vind jij een functie die goed aansluit bij je kwaliteiten en je motivatie? Dit lijkt een simpele vraag. Maar misschien is deze voor jou lastig te beantwoorden en loop je een beetje vast. Dat kan zijn omdat jij niet goed weet wat je wilt, wie je bent of wat je kwaliteiten zijn. Of dat je dat wél weet maar het je niet lukt om een passende baan te vinden.

"Tijdens de loopbaanbegeleiding kom je in verbinding met jezelf en de organisatie"

Loopbaancoach Inez Loeper in Den Haag

 

In de loopbaanbegeleiding starten we met een intakegesprek waarbij we verkennen waar jouw precieze behoefte ligt. Waar ben je naar op zoek en op welke vragen heb je wél antwoord? Op basis daarvan stel ik een traject ‘op maat’ voor je samen. Wanneer dit nodig is help ik je om te ontdekken wat je drijfveren zijn, waar je écht enthousiast van wordt in je werk of loopbaan. Of zetten we assessment-onderdelen in zodat jij kunt bepalen waar jouw talenten liggen.

 

OVER LOOPBAANCOACH DEN HAAG

AFSPRAAK MET LOOPBAANCOACH DEN HAAG

Tijdens de loopbaanbegeleiding help ik je niet alleen om op korte termijn een baan te vinden die aansluit bij wie jij bent. Maar ik leer je ook om in de toekomst zelf en effectief koers te bepalen. Door goed in contact te komen met wat voor jou belangrijk is, krijg je als het ware het roer in handen om proactief sturing te geven aan je loopbaan.

LOOPBAANBEGELEIDING OP LOCATIE DEN HAAG

Mijn praktijk voor loopbaancoaching is gevestigd in Den Haag - Scheveningen. Ik werk ook op diverse locaties in Den Haag zoals bij jou op kantoor of een andere passende locatie. Ook loop ik regelmatig vanuit mijn kantoor naar zee om te wandelen op het strand van Scheveningen.

CLIENTEN OVER LOOPBAANCOACH  DEN HAAG


"Sympathieke loopbaancoach die er echt voor je is. Ze doorziet vlot de achtergrond van wat er speelt.
Begrijpt je en helpt je goed op weg"

Rob