PSYCHOLOOG IN DEN HAAG / SCHEVENINGEN

Wanneer je overweegt om een psycholoog in Den Haag te zoeken kan dat verschillende redenen hebben. Soms is er een aanleiding zoals 'problemen op het werk' of 'te veel ruzie met je partner'. Het kan ook zijn dat je helemaal niet zo goed weet wát er mis is. Maar dat je gewoon niet lekker in je vel zit. Misschien herken je bij jezelf kenmerken van het 'dertigers dilemma'. Dan verkennen we samen wat er precies speelt. En wat je graag anders zou willen. Als ervaren psycholoog en relatietherapeut help ik mensen bij diverse vraagstukken.

ENGLISH SPOKEN PSYCHOLOGIST IN THE HAGUE

I'm a Psychologist working in the area of The Hague. All my psychological services can be offered in English. Feel free to contact me if you need to talk to a psychologist.

CONTACT ME 

"In verbinding komen met jezelf en de organisatie"

Psycholoog, relatietherapeut en loopbaancoach Inez Loeper in Den Haag

 

Wat mij als psycholoog enthousiast maakt? Dat is als ik mensen kan helpen om te worden wie zij echt zijn: Ken jezelf en vaar op je eigenheid in je leven, je relatie en je werk. In mijn psychologenpraktijk werk ik vooral met cliënten die zichzelf even kwijt zijn. Met hulp van een psycholoog willen zij terugvinden wie zij in de kern zijn als persoon, collega en partner. In organisaties help ik als psycholoog ervoor dat energie en menselijk kapitaal goed benut én uitgebouwd worden.

 

OVER PSYCHOLOOG DEN HAAG

WANDELCOACH/PSYCHOLOOG DEN HAAG

Mijn psychologiepraktijk is gevestigd in Den Haag - Scheveningen. Ik werk ook op locatie zoals bij jou op kantoor of een andere passende locatie. Ook loop ik regelmatig vanuit mijn kantoor naar zee om te wandelen op het strand van Scheveningen.

MAAK EEN AFSPRAAK MET PSYCHOLOOG DEN HAAG

Als psycholoog help ik cliënten groeien en ontwikkelen. In mijn begeleidende rol ben ik erop gericht om mensen in dit proces te ondersteunen. Mijn stijl is betrokken, persoonlijk maar waar nodig ook prikkelend.

 

CLIENTEN OVER PSYCHOLOOG DEN HAAG

 


"Inez begrijpt me echt, geeft me inzicht en gaat oplossingsgericht te werk. Zij heeft me binnen korte tijd goed verder geholpen."

Sabine