RELATIETHERAPIE IN DEN HAAG / SCHEVENINGEN

Wanneer je overweegt om een relatietherapeut in Den Haag te zoeken ben je bij relatietherapeut Inez Loeper op de goede plek. Soms is er een aanleiding zoals 'ik voel geen liefde meer' of heb je 'te veel ruzie met je partner'. In het begin van jullie relatie ging alles zo goed. Je was gelukkig met elkaar en de liefde gaf je energie. Misschien had je het gevoel dat dit altijd zo zou blijven. Maar nu merk je dat het niet meer loopt tussen jullie. Het kan zijn dat je vaak ruzie hebt en er veel spanning is. Of dat je elkaar juist niet weet te vinden. En je het gevoel hebt dat jullie levens te veel uit elkaar lopen.

"In verbinding komen met jezelf en je partner"

Relatietherapeut Inez Loeper in Den Haag

 

Tijdens de relatietherapie kijk ik met jullie mee en help ik om goed zicht te krijgen op wat daadwerkelijk het probleem is. ‘Wat gaat nu niet goed, wat juist wel?’ ‘En wat wil je bereiken met de therapie?’ zijn vragen die aan het begin van het traject centraal staan. Zo kan het zijn dat er twijfel is of je bij elkaar wilt blijven. Of dat je het zat bent dat je steeds ruzie hebt over dezelfde onderwerpen.

OVER RELATIETHERAPEUT DEN HAAG

 

RELATIETHERAPIE LOCATIE DEN HAAG

Mijn praktijk voor relatietherapie is gevestigd in Den Haag - Scheveningen. Ik werk ook op diverse locaties in Den Haag zoals bij jou op kantoor of een andere passende locatie. Ook loop ik regelmatig vanuit mijn kantoor naar zee om te wandelen op het strand van Scheveningen.

MAAK EEN AFSPRAAK MET RELATIETHERAPEUT DEN HAAG

Tijdens de relatietherapie kunnen we in het ‘hier en nu’ werken aan jullie doelstellingen. In de gesprekken zijn er vaak genoeg aanknopingspunten om patronen te onderzoeken of in te gaan op angsten en behoeften. Vaak kunnen we wegnemen wat er tussen jullie in staat en in de sessies de verbinding tussen jullie versterken.

 

CLIENTEN OVER RELATIETHERAPEUT  DEN HAAG


"Inez is een warme en zeer kundige relatietherapeut die ons erg goed geholpen heeft met onze relatieproblemen. We hadden het niet beter kunnen treffen met haar."

Berend en Annemiek