Routebeschrijving

 

Vanaf Amsterdam / Schiphol kun je via de A4 richting Den Haag rijden. Volg de A44 naar Den Haag - Centrum en Leiden West. Deze snelweg gaat over in de N44, volg deze weg tot de kruising waar u de richting Scheveningen aan kunt houden op de N440. Volg de N440 en de borden Scheveningen en ga rechtsaf naar de Van Alkemadelaan. Je rijdt via de Van Alkemadelaan en Zwolsestraat tot aan het kruispunt met de Stevinstraat en gaat (voor het tankstation) linksaf. De tweede straat aan je linkerhand is de Gentsestraat (nummer 104).

 

Vanaf Rotterdam / Utrecht kun je via de A4 en A12 naar Den Haag rijden. Je komt Den Haag binnen over de Utrechtsebaan. Deze rij je uit en aan het einde bij de T-splitsing rechtsaf (bij verkeerslichten) richting Wassenaar. Bij het eerste kruispunt linksaf, richting Scheveningen. Je rijdt via de Van Alkemadelaan en Zwolsestraat tot aan het kruispunt met de Stevinstraat en gaat (voor het tankstation) linksaf. De tweede straat aan je linkerhand is de Gentsestraat (nummer 104).

 

Openbaar vervoer:

Vanaf station Den Haag Centraal of Den Haag Hollands Spoor neem je tram 9, halte ´Nieuwe Duinweg´. Je steekt de Nieuwe Parklaan rechts over en gaat via de Nieuwe Duinweg de Luiksestraat in. De Gentsestraat ligt in het verlengde hiervan (nummer 104).