MIJN WERKWIJZE ALS COACH, RELATIETHERAPEUT EN PSYCHOLOOG

Wanneer je overweegt om een coach of psycholoog te zoeken kan dat verschillende redenen hebben. Soms is er een aanleiding zoals 'problemen op het werk' of 'te veel ruzie met je partner'. Het kan ook zijn dat je helemaal niet zo goed weet wát er mis is. Maar dat je gewoon niet lekker in je vel zit. Dan verkennen we samen wat er precies speelt. En wat je zou willen veranderen. Als ervaren psycholoog en relatietherapeut help ik mensen bij diverse vraagstukken.

 

Oplossingsgericht werken aan je ontwikkeling

Van cliënten krijg ik vaak terug dat zij het gevoel hebben dat ik hun 'echt zie'. Ze voelen zich begrepen en komen stap voor stap dichter bij antwoorden op hun vragen. Mijn stijl is persoonlijk en warm, maar ook oplossingsgericht. Want ik vind het belangrijk dat je merkt dat jouw inspanning tot verandering leidt. Daarbij streef ik naar relatief kortdurende trajecten van ongeveer zes sessies.

Kortdurend traject

Ook bij relatietherapie is een kortdurend traject vaak voldoende om te ontdekken wat jou en je partner bindt. En waar mogelijkheden liggen om de band hechter te maken, of om problemen te verminderen. In de gesprekken stellen we niet alleen vast wat er aan de hand is, maar gaan we ook aan de slag om te bereiken wat jij wilt/jullie willen.